Melissa Horn fick publiken att stå upp!!

12.02.09

DSC_0035-2
I kväll var jag på en mycket bra och stillsam konsert, det var nämligen Melissa Horn som gästade Söderhamns teater. Jag hade inte hört nåt med henne tidigare, möjligtvis nån låt på radion men inte som jag kunde komma ihåg. Jag har sett hennes namn i en massa tidningar och kände att detta kunde vara nåt bra. Och det var det!! Det var jävligt bra!
Det var en konsert som jag inte riktigt är van vid, stor del av spelningen körde fröken Horn själv med en akustisk gitarr och det var både gripande och bra. Hon sjöng med en mycket stor inlevelse och allt kändes naket, inte en massa ljud som fyllde ut det hela. Nä!
Här var det känsla och det kändes som att hela lokalen fylldes av både vemod och glädje. Melissa är en mycket bra sångerska och hon är inte alls sämre på gitarr, hennes röst och hennes gitarrspel passar verkligen bra tillsammans. Teatern var utsåld och med sina 240 platser fyllda, mötte Melissa och bandet en bra publik som var med  från första låten till den sista.
Den var roligt med hennes band, men jag tyckte det var som bäst när hon körde helt själv. Jag gillade hennes låtar, sättet hon framförde dem och sättet hon pratade mellan låtarna kändes så äkta, inte en massa trams och skit som brukar uppstå när skivbolag plockar ihop några artister och ska göra dem till en supergrupp. Här var det en äkta artist!
Jag kommer garanterat att gå på Melissa Horn konsert fler gånger om tillfälle ges.
Melissa är dessutom dotter till Maritza Horn, bara det!!!!!!!!
Detta arrangemang var arrangerat av Helsinge Kulturscen och jag tycker att det är jävligt roligt och bra för Söderhamn och Hälsingland att Niklas Granrud och Micke Eriksson har dragit igång denna verksamhet. Lycka till! Vi kommer garanterat att ses fler gånger.

Fler bilder finns i mitt fotoalbum.

See you later alligator!!!!!!!

Tags: , , , ,

Leave a Reply