Lite information från Lobster lägret!

02.17.10

Tjoflöjt!!
I dagsläge så är vi i full färd med att spela in en platta med Lobster, vi har nämligen 10 årsjubileum i år och i slutet av maj eller i början av juni kommer vi att ha en jubileumsfest i Söderhamn. Då kommer vi om allt går enligt planerna att släppa en platta med real rock´n´roll. Det kommer med stor sannolikhet att dyka upp en del gästartister den kvällen också. Vi återkommer lite längre fram med plats, datum och tid för er som vill vara med på denna kväll. Annars är vi just nu på gång och repar in lite nya låtar, förutom lite spelningar som ständigt står för dörren så håller vi också på att sy ihop sommarens alla jubileumsspelningar och det verkar som om det kommer att bli en hel del av den varan. Gött!!
Jag säger bara! Sommar, rock´n´roll och Harley Davidson! Ja, vad har annars hänt sista tiden? Jo!
Jag har sålt några guror, köpt några nya, sålt några stärkare, köpt några nya!
Vad ska man säga? Vissa är beroende av alkohol, andra är beroende av knark men jag är beroende av Gibson gitarrer och div. förstärkare.
DSC_1544-2

I USA finns det speciella kliniker för såna som inte kan sluta att köpa gitarrer, om jag skulle bo där så kanske jag skulle vara en patient. Vem vet? Men jag har jävligt roligt och livet är ju på topp! Så va fan!

Det var allt för denna gång, vi hörs och kanske syns på nån spelning!
Mvh Hasse Spennare

Tags: , , , , ,

Leave a Reply